Het Kinderkasteel

Kinderdagverblijf Het Kinderkasteel is een zelfstandige vestiging in de wijk Oosterboer. Hier ervaren kinderen en ouders kleinschaligheid, gezelligheid en veiligheid. We werken met thema’s gedurende het jaar en volgen daarbij de ontwikkeling van de kinderen. We bieden dagopvang maar ook een peuterspeelzaal die kinderen prima voorbereidt op de basisschool. We hebben goede contacten met diverse basisscholen binnen de gemeente Meppel en zorgen indien nodig voor een warme overdracht. De vestiging heeft twee verticale groepen voor maximaal 32 kinderen per dag. Groep Harlekijn biedt opvang en peuterspeelzaal aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Groep Minstreel is een echte baby/ dreumesgroep en biedt de kleintjes warmte en veiligheid.

Er wordt per groep gewerkt met een vast team van leidsters. Vertrouwde gezichten vinden wij belangrijk voor jonge kinderen. Er wordt daarom zo min mogelijk gewisseld tussen de groepen. Onze invalmedewerkers werken doorgaans lange tijd bij ons.

We werken ontwikkelingsgericht met kinderen en vinden het fijn als kinderen steeds meer leren om zichzelf te redden. Daar groeien kinderen namelijk van!

Graag laten wij je beleven hoe de sfeer is op Het Kinderkasteel,
je kunt daarvoor een afspraak maken via telefoon of het contactformulier, wij leiden u graag rond!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Kinderopvang Organisatie Meppel