Over ons

KOO Meppel is een kleine, professionele kinderopvangorganisatie die al ruim 10 jaar bestaat! In september 2009 zijn we gestart in de wijk Oosterboer en in 2014 opende wij onze 2e locatie in het centrum van Meppel in multifunctioneel centrum De Plataan. 10 jaar jong maar toch één van de oudste in Meppel. Onze locaties: Kinderdagverblijf Het Kinderkasteel in de wijk Oosterboer en Kindcentrum De Plataan in het centrum.

Vanuit de gedachte dat kinderopvang meer is dan alleen oppassen maar vooral een plek is waar kinderen van kleins af aan; leren, spelen, ontwikkelen maar bovenal plezier maken ben ik in 2009 gestart met Het Kinderkasteel en in 2014 De Plataan. Een kleinschalige kinderopvang waar je als ouder geen nummer bent maar waar persoonlijk contact en vertrouwen centraal staat.

Ook voor medewerkers is het fijn werken bij KOO Meppel. Er is ruimte voor ontwikkeling en professionalisering maar ook voor gezelligheid en warmte.

Enthousiast geworden over onze kinderopvang? Ik kom graag met je in contact voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

tot ziens!
Femke Spijkerman
Eigenaar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Kinderopvang Organisatie Meppel