Tarieven

De tarieven van KOO Meppel voor hele dagopvang zijn inclusief luiers, tussendoortjes, lunch en flesvoeding.

De tarieven voor BSO Plataan zijn inclusief activiteiten en uitjes

Ruilen en inhalen
Bij KOO Meppel mag je  binnen 3 maanden dagen ruilen en inhalen, mits er ruimte op de groep is uiteraard. Dit bieden wij aan als service.

Kinderopvangtoeslag
De belastingdienst vergoedt een deel van de kosten voor kinderopvang, hoeveel dat is hangt af van je persoonlijke situatie. Op de site van de belastingdienst kunt je een proefberekening maken om te zien voor hoeveel Kinderopvangtoeslag je in aanmerking komt.

Arrangementen Hele dagopvang
Je kunt voor hele dagopvang bij KOO Meppel kiezen uit twee pakketten, afhankelijk van hoeveel weken opvang je per jaar nodig hebt:

  • Jaarpakket
    Opvang gedurende 51 weken per jaar (tussen Kerst en oud & nieuw zijn wij gesloten).
  • Schoolvakantiepakket
    Opvang gedurende 40 weken per jaar, in de basisschoolvakanties van regio Noord geen opvang.

Buitenschoolse opvang bespreek je standaard voor de 40 schoolweken. Per vakantie kun je aangeven of je extra opvang nodig hebt. Je kunt voor extra dagen kiezen uit  halve- of hele dagopvang. In de schoolvakanties zorgen wij voor een extra uitdagend programma.

Het uurtarief van KOO Meppel is voor alle locaties gelijk.

Tariefoverzicht 2024 KOO Meppel

 

 

Sluitingsdagen
De locaties van KOO Meppel zijn 51 weken per jaar geopend. In het weekend en op nationale feestdagen zijn wij gesloten. In 2023 zijn wij op de volgende dagen gesloten:

– Maandag 1 april (2e Paasdag)
– Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag)
– Maandag 20 mei (2e Pinksterdag)
– Woensdag 25 december t/m woensdag 1 januari (Kerstvakantie)

Voeding
Kinderen tot één jaar eten volgens hun eigen schema, indien gewenst krijgen zij in de loop van de middag een warm kindermaaltijdje aangeboden. Kinderen vanaf één jaar en BSO kinderen eten in principe thuis, natuurlijk is het ook mogelijk om je kind bij de opvang te laten eten. Vanaf 17 uur serveren wij op de BSO en hele dagopvang een smakelijke en verantwoorde warme maaltijd. Je kunt je kind tot op de dag zelf voor de warme maaltijd aanmelden. De kosten hiervan worden achteraf via de maandrekening gefactureerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Kinderopvang Organisatie Meppel