Tarieven

De tarieven van KOO Meppel voor hele dagopvang zijn inclusief luiers, tussendoortjes, lunch en flesvoeding.

De tarieven voor BSO Plataan zijn inclusief een talentenaanbod in samenwerking met SCALA. 

Ruilen en inhalen
Bij KOO Meppel mag je  binnen 3 maanden dagen ruilen en inhalen, mits er ruimte op de groep is uiteraard.

Kinderopvangtoeslag
De belastingdienst vergoedt een deel van de kosten voor kinderopvang, hoeveel dat is hangt af van je persoonlijke situatie. Op de site van de belastingdienst kunt je een proefberekening maken om te zien voor hoeveel Kinderopvangtoeslag je in aanmerking komt.

Arrangementen Hele dagopvang
Je kunt voor hele dagopvang bij KOO Meppel kiezen uit drie pakketten, afhankelijk van hoeveel weken opvang je per jaar nodig hebt:

  • Jaarpakket
    Opvang gedurende 52 weken per jaar.
  • Schoolvakantiepakket
    Opvang gedurende 40 weken per jaar, in de basisschoolvakanties van regio Noord geen opvang.
  • Optimaalpakket
    Opvang gedurende 48 weken per jaar, twee vakantieweken worden opgenomen in de zomervakantie basisschool regio Noord, één week in de kerstvakantie en één week is vrij te besteden.

Buitenschoolse opvang bespreek je standaard voor de 40 schoolweken. Per vakantie kun je aangeven of je extra opvang nodig hebt. Je kunt voor extra dagen kiezen uit  halve- of hele dagopvang. In de schoolvakanties zorgen wij voor een extra uitdagend programma.

Het uur-tarief van KOO Meppel is voor alle locaties gelijk. Omdat er verschillen zijn in aanbod en openingstijden kunt je hieronder het tariefoverzicht per locatie inzien:

 

 

Tariefoverzicht-2022-Kinderkasteel

Tariefoverzicht 2022 Locatie Plataan

Sluitingsdagen
De locaties van KOO Meppel zijn in principe 52 weken per jaar geopend. In het weekend en op nationale feestdagen zijn wij gesloten. In 2020 zijn wij op de volgende dagen gesloten:

– Maandag 5 april (2e Paasdag)
– Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
– Maandag 6 juni (2e Pinksterdag)
– Vrijdag 28 oktober (teamscholing)

Voeding

Kinderen tot één jaar eten volgens hun eigen schema, indien gewenst krijgen zij in de loop van de middag een warm kindermaaltijdje aangeboden. Kinderen vanaf één jaar en BSO kinderen eten in principe thuis, natuurlijk is het ook mogelijk om je kind bij de opvang te laten eten. Vanaf 17 uur serveren wij op de BSO en hele dagopvang een smakelijke en verantwoorde warme maaltijd. Je kunt je kind tot op de dag zelf voor de warme maaltijd aanmelden. De kosten hiervan worden achteraf via de maandrekening gefactureerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Kinderopvang Organisatie Meppel