Kindcentrum De Plataan

In Cultureel Centrum De Plataan vormt KOO Meppel samen met basisschool KBS De Plataan, kindcentrum “de Plataan”. Om direct naar de site van KBS De Plataan te gaan klikt u hier.

KOO Meppel heeft in de Plataan twee verticale dagverblijf groepen, twee BSO groepen en een Peuterspeelzaal.

Gaat je kind naar een andere basisschool in Meppel maar wil je wel graag gebruik maken van BSO in De Plataan? We kunnen bij diverse scholen kinderen ophalen.

In de Plataan zijn onder meer Scala Centrum voor de Kunsten , Speel-o-theek De Boemerang en de bibliotheek gevestigd. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk een Kindcentrum met een cultureel profiel te vormen. Er is veel aandacht voor onder andere muziek maken, schilderen, musical en dans.

Sinds september 2020 mogen wij met trots zeggen dat wij ook een kinderraad hebben op de BSO groep! Benieuwd naar hoe dit werkt? In het document omtrent de kinderraad is alle informatie te vinden. Kinderraad BSO De Plataan PDF
Wij zorgen ervoor dat het document actueel blijft.

Wilt je meer weten? neem contact met ons op of stuur je vraag via het contactformulier. Direct inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze site.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Kinderopvang Organisatie Meppel